Overzicht golfles cursussen om snel uw golf handicap 54 golfhandicap te halen in den bosch en zeewolde

Handicap 54 cursussen:

Na het volgen van een cursus of golfles bent u in het bezit van uw handicap 54 (GVB)! Hiermee kunt u direct gaan golfen op de baan. Tijdens de cursus krijgt u golfles van een erkende Pga Professional en worden alle basis technieken doorgenomen.

Ook gaat u het geleerde in praktijk brengen op de golfbaan. Elke cursus sluit altijd af met het ngf theorie examen en het lopen van de Q kaart voor uw handicap 54. Daarna vragen we meteen uw handicap 54 pas aan via onze vereniging. Heeft u al een beetje ervaring dan is deze cursus ideaal!

Overzicht Cursussen

losse golfles

Extra golfles

U wilt aan uw golfswing werken? Dan is een losse golfles ideaal. U krijgt de hele dag golflessen van een erkende Pga Professional voor 99 euro.

Losse golfles meer info>>

handicap 54 weekend

Handicap 54 weekend

Dit weekend is ideaal om doelgericht uw GVB/Handicap 54 te halen! U krijgt 2 volle dagen golflessen op zondag kunt u deelnemen aan het theorie examen en de Q kaart lopen. Daarna vragen wij uw handicap 54 pas aan.

Weekend cursus meer info>>

3 daagse handicap cursus

3 daagse handicap 54 cursus

Bent u beginner dan is deze 3 daagse cursus ideaal om doelgericht uw GVB/Handicap 54 te halen! U krijgt het eerste weekend zaterdag en zondag les en dan het tweede weekend zaterdag golfles en dan zondag doet u meteen het theorie examen en de Q kaart lopen. Daarna vragen wij uw handicap 54 pas aan.

3 Daagse cursus meer info>>

3 daagse handicap cursus

4 daagse handicap 54 cursus

Bent u beginner dan is deze 4 daagse cursus ideaal om doelgericht uw GVB/Handicap 54 te halen! U krijgt het eerste weekend zaterdag en zondag les en dan het tweede weekend zaterdag en zondag golfles en dan zondagmiddag meteen het theorie examen en de Q kaart lopen. Daarna vragen wij uw handicap 54 pas aan.

4 Daagse cursus meer info>>