Losse golfles volgen elk weekend stap 1 en 2 in Den Bosch en Zeewolde via de cursus

losse golfles

Golfles volgen?

U heeft al ervaring? Of meerdere keren een clinic gedaan en de baan gespeeld. Of u wilt gewoon aan uw golftechniek werken door golfles te nemen van een ervaren Pga Professional. Dan is een losse golfles een optie!

Voor een perfect grip en houding

Golfles nemen is belangrijk om de juiste basistechnieken zoals grip, stand en swing aan te leren. Als u van het begin les neemt van een professional weet u zeker dat het niet vanaf het begin verkeerd wordt aangeleerd. Ook als er wat misgaat kunt u meteen terugvallen op de golflessen en de professional die geholpen heeft. Het is van belang om samen een plan te maken en uw doelstellingen realiseren!

Losse Golfles

De losse golfles is ideaal om aan uw golftechniek te werken. Het voordeel is dat u prive golfles krijgt van de professional. Hierdoor kunt u in een korte tijd aanmerkelijke verbeteringen maken. Nog meer spel plezier!

Leren golfen en uw handicap 54 halen

Tijdens de golflessen krijgt u les van een Pga Professional. U bent dan verzekerd dat er kwalitatief les gegeven wordt en er wordt gewerkt met verschillende lesvormen en methodieken volgens het 9 stappenplan. Ook is het mogelijk om een video analyse te krijgen van uw golfswing.

Gratis theorie examen en Q kaart lopen

Heeft u nog geen baanpermissie of handicap 54? Dan kunt u na het volgen van een losse golfles kosteloos deelnemen aan het theorie examen en de Q kaart lopen met de professional. Daarna vragen wij de baanpermissie of handicap 54 pas aan!

Aanmelden

Als u zich aanmeld dan regelen we alles voor u. Wij nemen direct contact met u op om een geschikte cursus en locatie te vinden. Daarna ontvangt u een bevestiging van de cursus met de gratis regelboeken en link voor het online examen en overige informatie.